Zadok,... 1e in MeXware!!!
Zadok is 's-werelds eerste MeXware! uitgever. Zadok introduceerde MeXware! in 1988. Sindsdien is MeXware! uitgegroeid tot een wereldstandaard. Tegenwoordig is de "International MeXware! Organization" (IMO) de officiele organisatie die de belangen van MeXware! behartigd.

Bezoek de site van IMO en lees meer over MeXware!


" Zadok’s WinAudio, First Audio eXpansion for Midi Sequencers !!! "
WinAudio is de eerste MeXware! applicatie ter wereld die gebruikers van PC's en Midi Sequencers in de gelegenheid stelt om hun "gewone" Midi sequencer uit te breiden met professionele digitale audio-multitrack mogelijkheden. Het grote voordeel hierbij is dat deze gebruikers hun favoriete sequencer-applicaties kunnen blijven gebruiken zonder de noodzaak om nieuwe (en dure!) software voor dat doel te kopen. Zo besparen zij dus veel tijd en geld! WinAudio kun je tevens gebruiken als stand-alone multitrack harddisk recorder (in CD-audio kwaliteit!) en je kunt iedere Wave-file editor uitbreiden met multitrack mogelijkheden. Dit alles en nog veel meer ongekende mogelijkheden voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Download de WinAudio demo GRATIS!


!!! Je hebt ongetwijfeld "MeXware!" nodig, ... om je Muzikale mogelijkheden te eXpanderen !!! dus...
denken aan Windows ...
... en denken aan ...
...
Audio ...

... is denken aan...
...
WinAudio !!!

ZADOK "first in MeXware!" (USA),
1601 (Unit-01) Timber Walk Way, CA-95969-2931  Paradise, USA.
Internet site: http://www.winaudio.com
Email: zadok.usa@winaudio.com
ZADOK "first in MeXware!" (EUROPA),
Taag 85 - 87, c/o Postbus 1192,
NL-2260 BD  LEIDSCHENDAM, Nederland, EU.
Tel.: ++31.70.3.200.209 Fax: ++31.70.3.200.345
Email: zadok@winaudio.com

Heb je nog vragen? Stuur een Email naar: zadok@winaudio.com
terug naar de voordeur.

© ® Zadok, alle rechten voorbehouden. De gebruikte logo's, software, data en documentatie zijn beschermd volgens internationaal eigendomsrecht en ondergeschikt aan internationale verdragsbepalingen. Gebruik is slechts toegestaan met inachtneming van de condities van de eigenaar. WinAudio, WinAudio Fun, WinAudio Major, MidiFrame, MidiSafe, SAM-1, 'Denken aan Windows en denken aan Audio is denken aan WinAudio', MeXware!, Zadok en alle overige handelsnamen, logo's and handelsnamen van de merknaam Zadok, waar ook vermeld op deze internet-pagina's, inclusief winaudio.com, zijn wettelijk eigendom van Zadok. Alle overige merk- of handelsnamen zijn eigendom van de respectievelijke houders.