Dealer-, Distributie-, Bundel- en OEM-adressen:  

Voor Computer Industry "C.I." -aanvraag naar WinAudio (bijvoorbeeld computerwinkels, boekenwinkels, warenhuizen, CD- en  multimedia-winkels) in Nederland graag contact opnemen met onze distributie-partner: PMR int. B.V.
Voor Music Industry "M.I." (muziekinstrumentenwinkels, muziekscholen, etc.), in Nederland, maar ook voor bundel- en OEM-navragen graag contact opnemen met: Zadok "first in MeXware!".
Voor zakelijk navragen naar WinAudio voor franstalige gebieden/landen (bijvoorbeeld Frankrijk, Canada, Belgie-Fr.
graag contact opnemen met mr. P. Alardin, onze Franse "Ambassadeur"
Voor alle overige navragen (dealer-, distributie-, bundel-, OEM-, etc.) 'wereldwijd' graag rechtsstreeks contact opnemen:  zadok@winaudio.com (Zadok "first in MeXware!").

MeXware!

De MeXware! standaard voor PC/Windows bestaat met als doel om alle eXtra uitbreidingen/mogelijkheden op originele Muziek-applicaties of -software te normaliseren. Voor meer informatie kun je de website bezoeken van de: International MeXware Organization (IMO).


Midi-files 

Bijgesloten bij de WinAudio FUN en MAJOR Collectie CD-ROM's zijn 25 professionele MIDI-bestanden.  Voor meer informatie en een compleet overzicht van de overige fantastische MIDI-songs kunt u contact opnemen met: MidiFactory.

Technische ondersteuning  

Onze dank gaat uit naar I.T.S. computers voor hun technische ondersteuning. Bezoek ook eens hun web-site. 

TV-cursus "ComputerPlus!" van Teleac/NOT  

De grootste organisatie in Nederland voor hoogkwalitatieve televisie-cursussen is Teleac/NOT. Als onderdeel van hun  cursus "ComputerPlus!" hebben zij acht programma's geselecteerd uit het ruime aanbod van muziek-applicaties. Teleac's criterium was hierbij de specialisatie, prijs/kwaliteitsverhouding en gebruikersvriendelijkheid.
Het zal niemand verbazen dat we bijzonder trots zijn dat Teleac juist op grond van bovenstaande redenen besloten heeft voor de  implementatie van WinAudio in de cursus. Voor meer informatie over "ComputerPlus!" ben je vast en zeker welkom op de website van Teleac/NOT's.

Ga naar pagina 1...... ga naar de 2e pagina.


Heb je nog vragen? Stuur een E-mail naar: zadok@winaudio.com
 naar de voordeur.
Zadok